Fons Documental

PROGRAMA DE TELEVISIÓ ENLLAÇOS

El mes de gener de 2013 el col.lectiu Dones en Rebel.lia va començar a produïr un programa de televisió amb la intenció de ser televisat i difós per internet a http://www.latele.cat i http://www.tomalatele.tv.

El programa s’anomena Enllaços i consta d’una entrevista en profunditat sobre un tema d’actualitat i el posterior visionat d’un o diversos documentals sobre la temàtica en la que s’ha centrat l’entrevista.

ENLLAÇOS 1: LA FLOTILLA DE LA LLIBERTAT (GENER 2013)

En el primer programa ens centrem en la solidaritat internacional amb el poble palestí. Va estar gravat a Barcelona durant el mes de setembre de 2012 ja que, en aquelles dates, el veler Estelle de la Flotilla de la Llibertat feia escala al Port Fòrum.

Entrevista realitzada a: Salamah Abdul Karim, de Ship To Gaza Sweden.

Documental: “Fuego sobre el Marmara”, sobre la Primera Flotilla de la Libertad.

Més informació a: http://www.rumboagaza.org i http://freedomflotilla.org/.

ENLLAÇOS 2: CENTRES D’INTERNAMENT PER A ESTRANGERS (CIE) (FEBRER 2013)

En el segon programa Enllaços ens centrem en els Centres d’Internament per a Estrangers. Ha estat gravat a Barcelona durant el mes de desembre de 2012 en motiu de les Jornades Tanquem els CIE.Entrevista realitzada a Stefania del col.lectiu Veinticinqueundici de Milán (Italia).
Documentals: “Sobren raons. Tanquem els CIE”, “Mujeres en los CIE. Realidades entre rejas”, “De les naus de Poblenou al CIE de Zona Franca” i “Entre fronteiras. La valla de Melilla”.
Més informació a: http://tanquemelscies.blogspot.com.es/

[http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gJoQqSKNZtA]

Anuncis